15.08.2012 г., 9:35 ч.

Защо? 

  Поезия » Любовна
511 0 0


Защо караш сърцето ми да се гърчи от болка?

Защо очите са пълни с сълзи?

Защо, въпреки че отдавна те няма,

защо още боли?

Защо ръцете ти още ме галят насън?

Защо от очите ти се будя в кошмари? 

Защо изхвърлих добрите навън

и вярвам, че ме обичаш? Едва ли.

Защо след толкова много години

все не забравям за теб и за мен?

И помня усмивката и очите от щастие сини,

и те искам обратно... поне още за ден ... 

© Надежда Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??