13.05.2007 г., 21:22 ч.

ЗАЩО? 

  Поезия
760 0 0
 

Защо не си до мен сега?

Защо поне веднъж не кажеш"обичам те"?

Защо сърцето си във камък ти превръщаш?

Защо боли ме от срещата със теб и от всеки поглед твой?

Защо съм луд и те обичам?

Защо сънувам те и после плача?

Защо не мога да те имам?

Защо нашето приятелство не се превърна във любов?

© Павел Пеев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??