2.06.2007 г., 22:32 ч.

Защо? 

  Поезия
506 0 1
Защо не мога аз да те забравя?
Защо не мога спомените да оставя?

Защо още имам сили
да обичам тебе, мили?

Защо самотно е морето?
Защо си още в сърцето?

Защо в душата ми гори жарава?
Защо тя може вечно да прощава?

Защо без теб съм празна?
Защо не мога аз да те намразя?

Защо без теб е сложно?
Защо без теб е невъзможно?

Защо без тебе болка ме поглъща?
Защо при мене споменът се връща?

Защо ли мразя да те няма?
Защо без теб чувствам празнота голяма?

© Емануела Кацарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??