21.05.2009 г., 8:13 ч.

Защо 

  Поезия » Друга
579 0 14

Денят и нощта са двата крачола
на панталона на Времето.
Навлича го, да не ходи голо,
когато върви през Вселената.

Земята затуй е ту черна, ту бяла -
зависи с кой крак я подритва!
И аз, да му се не видяло,
двукрако и безкопитно,

ситня и залитам. Но ми прищрака,
вчера се сетих - защо!
Ами защото и двата крака
пъхам в един крачол!
 

 

© Райчо Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??