27.11.2005 г., 13:28 ч.

Защо 

  Поезия
893 0 3
Защо не спира да боли...
Колко много време мина,
 а душата не спира да кърви,
откакто ти...откакто си замина...

Защо не мога да забравя...
Очите търсят, не намират...
Защо каквото и да правя,
 все лицето ти съзирам!

Защо не мога и да спя...
Вкопчил се отчаяно във мрака
скитам, бродя във нощта
и се прибирам сам...не плача...

Защо не останаха сълзи...
Защо и слънцето не свети...
Защо Луната пак не спи,
Защо..."Защо" е думичка проклета!

© Венцислав Крумов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??