Защо?
Исках да си далече и вече женен,
да откриеш правилната жена.
Но защо, обвързан и вече семеен,
не чувствам в мен радостта?
Исках да сбъднеш мечтите,
да се радваш на прекрасни деца.
Защо тогава имам тъга в очите?
Не поисках ли точно това?
Исках тя да ти даде всичко,
всичко, за което с мене мечта.
Защо тогава по лицето ми тихо
се отронва и стича сълза?
Исках да я направиш щастлива,
да не виждаш в нея друга жена.
Защо тогава държа телефона,
молейки се да чуя отново гласа?
Исках просто най-доброто за тебе!
Исках да видя обич в твойте очи!
Но защо не угасва болката в мене,
а все по-силно ме изгаря и боли?
© fervor Всички права запазени