7.10.2014 г., 23:03 ч.

Защо 

  Поезия » Любовна
605 0 0


Защо не чувствам любовта ти?
Нима дявола облада ума ти?
Къде е страстта в очите ти,
запалила жарко дните ми?

Защо не чувствам любовта ти?
Онзи топъл полъх на плътта ти?
Искам пак до кръв да ме целуваш,
нощем с тялото ми да будуваш!

Защо не чувствам любовта ти?
Защо дълбоко зарови я в душата си?
Нима не вярваш в мен?
Страхуваш се, да не избягам от твоя плен?

© Силвия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??