Oct 7, 2014, 11:03 PM

Защо 

  Poetry » Love
608 0 0


Защо не чувствам любовта ти?
Нима дявола облада ума ти?
Къде е страстта в очите ти,
запалила жарко дните ми?

Защо не чувствам любовта ти?
Онзи топъл полъх на плътта ти?
Искам пак до кръв да ме целуваш,
нощем с тялото ми да будуваш!

Защо не чувствам любовта ти?
Защо дълбоко зарови я в душата си?
Нима не вярваш в мен?
Страхуваш се, да не избягам от твоя плен?

© Силвия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??