7 окт. 2014 г., 23:03

Защо 

  Поэзия » Любовная
606 0 0


Защо не чувствам любовта ти?
Нима дявола облада ума ти?
Къде е страстта в очите ти,
запалила жарко дните ми?

Защо не чувствам любовта ти?
Онзи топъл полъх на плътта ти?
Искам пак до кръв да ме целуваш,
нощем с тялото ми да будуваш!

Защо не чувствам любовта ти?
Защо дълбоко зарови я в душата си?
Нима не вярваш в мен?
Страхуваш се, да не избягам от твоя плен?

© Силвия Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??