20.10.2009 г., 10:37 ч.

Защо 

  Поезия » Друга
477 0 0

 

сърцето ми е пак разбито...

 

размаза го зверски, безметежно,

защо се влюбвам аз погрешно...

защо забравям миналото бреме,

защо за мен си, не ми дреме...

© Юлия Работова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??