Oct 20, 2009, 10:37 AM

Защо 

  Poetry » Other
480 0 0

 

сърцето ми е пак разбито...

 

размаза го зверски, безметежно,

защо се влюбвам аз погрешно...

защо забравям миналото бреме,

защо за мен си, не ми дреме...

© Юлия Работова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??