26.05.2017 г., 16:02 ч.

Защо 

  Поезия » Любовна
478 2 5

Защо се срещнахме след толкова години?

Съдбата ли се пошегува с нас,

да ни сбере така, съвсем случайно

в един съвсем случаен час.

 

С невярващи очи да се погледнем

и времето за миг да се стопи,

да ни превърне в юноши, които

един от друг не сваляха очи.

 

И да си кажем най-обикновени думи,

с които истинските да сменим

и по своите разделни друми

във две посоки пак да продължим.

 

Защо си тръгна без да се сбогуваш?

И тебе ли те заболя,

че някога животът тъй нехайно

младежката ни обич разпиля...

© Мария Марковска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??