Ако от морето идва ,Промяната...
и ако влезнем в война,то тогава
къде ни е вярата за мир на Света.
Къде ни е нашето аз...и вярата че ,Бог е наш.
Защо ни водят към този разстрел,
към лъжата, че за добро го правим.
Бездомни родата си губим
за чужд идеал. За Провал.
Крадат ни не само парите...
вярата свята крадат,
а с избори безсмислени
гласът ни крадат.
© Ангел Всички права запазени
Бог не може да бъде ''национализиран''.