22.06.2006 г., 15:14 ч.

Защо? 

  Поезия
670 0 2

Защо вселяваш в моята душа толкова тъга
Любовта защо разрушаваш?
Нима се радваш да ме унизяваяш?
Защо не тръгваш, а седиш?
Душата ми защо рушиш?
Защо немога аз да те забравя?
Защо немога да те мразя?
Нима това е любовта?
Ти за мен си един на света!
      но КРАЙ!
По добре от сега си върви!
Живота ми без теб ще продължи!

© Истинска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??