12.10.2004 г., 10:40 ч.

Защо 

  Поезия
1399 0 3

Защо

Защо напусна ме сега,

защо така ме ти остави

да скитам сам-самичък през нощта?

Защо ме изостави?

 

Защо? Нима забрави

нашта клетва, в нашите сърца

да бъдем вечно неразделни,

да бъдем заедно докрай?

 

Защо така ме ти наказа

да бъда веч далеч от теб

сега в небето ще угаснат

две звезди, две влюбени слънца.

 

Защо? Кажи. Недей ме наранява

Аз ще те чакам всеки ден.

Един шанс ми дай да се поправя

но моля те върни се ти при мен...

23 Ноември 2000, София

© Борис Алексиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • е моля заслужи си я
  • банална е, но това го писах 2000 година и ми е първото стихотворение и тогава едва ли съм знаел кое е банално в поезията мерси за 6цата
  • ....6-тица!въпреки че темата е малко банална!!!
Предложения
: ??:??