12.12.2006 г., 16:47 ч.

Защо? 

  Поезия
671 0 1
Защо забрави ме, кажи?
Защо не ме потърси ти?
Какво направих ти сега,
ако знаеш само как боли!
Опитах аз да те забравя,
както стори ти със мен.
Но мъката в мен остава
и изгаря цялото сърце.
Нима глупачка съм била,
че вярвах сляпо в любовта?
А всичко било е голяма лъжа!
Кажи ми как да живея сега?
Всеки ден опитвам да забравя миналите дни,
дни пълни с обич и мечти!
Отлетяха те, както отлита пролетта,
но защо не мога да се примиря с това?

© Ангелски Греховна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??