22.06.2010 г., 10:43 ч.

Защо? 

  Поезия » Любовна
470 0 0

Дълго време мина,
но се още няма забрава.
Защо? Питам аз.
Защо все още си спомням за теб?
Търся отговора във тъмнината,
но така и не го открих...
Затворена дълго време във мрака,
сама обляна във сълзи.

Искам да си тръгна, искам да разбия стените
и отново лъчите да галят лицето ми...
Да чуя смехa, а не плачa
и всичките спомени да заличa.  

© Гергана Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??