3.11.2006 г., 19:53 ч.

ЗАЩО, БОЖЕ МОЙ? 

  Поезия
758 0 10

(миниатюра)

 

Право на щастие има всеки

и за туй аз никого не виня.

Но защо, Боже мой, не реши

      аз по-късно да се родя?

© Вили Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??