Детството е птичка нежногласна
и лети в безоблачно небе.
Тя е и вълшебна, и прекрасна,
и дъгата е във нейните криле.
Кацне ли, отишло си е то
и човекът вече е голям -
А въпросът е единствено защо
да летим тогава спираме... не знам...
12.07.2024.
© Георги Каменов Всички права запазени