2.11.2007 г., 15:10 ч.

Защо да плача 

  Поезия
717 0 0
Ти беше с мен, аз бях щастлива,
но дойде ден и си замина,
сега съм на света сама,
потънала във сълзи и тъга.

Но защо да плача, ти кажи?
Заради твоите игри?
Не, грешиш, любими,
и сълзичка няма да пророня
за изминали години!

Сега си с друга там
и нея лъжеш, знам,
но не си мисли, сладур,
че ще печелиш всеки тур!

© Тихомира Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??