3.02.2005 г., 16:17 ч.

Защо държиш ръцете си в джобовете? 

  Поезия
804 0 2

 

Защо държиш ръцете си в джобовете?

Защо ги арестува там?

Хвърли на времето оковите

и зареди ги с плам!

Защо държиш очите си затворени,

когато ме целуваш,спри!

Аз искам да ме виждаш цялата,

както преди.

Защо да слагаме мечтите в клетка,

когато времето лети,

пусни ги ,нека да се реят

и даже нови измисли!

Защо сърцето бие плахо,

нима се измори?

Аз мисля си, че всичко хубаво,

тепърва предстои...

 

 

© Маргаритка Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??