12.06.2008 г., 0:52 ч.

Защо ли? 

  Поезия
650 0 0

Защо да съм красива,

когато твоите очи

няма да ме видят.

Защо да съм щаслива,

когато твоята душа

 няма да го усети.

Защо да съм нежна,

когато твоето тяло

няма да го почувства.

Защо сърцето ми да бие...

когато любовта е умряла!

© Боряна Ганчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??