25.06.2010 г., 9:27 ч.

Защо ли? 

  Поезия » Любовна
513 0 3

                                                 Защо ли?

 

                               Огънят и ти  ме гледахте така…

                                    Не беше днес… Защо ли?

                               Забравих времето, а помня вечерта.

                                          Това пък – що ли?

                                Аз вече знам, променя се светът.

                                           И пак – защо ли?

                                 Но в спомена остава все така.

                                            Не знам – защо ли?

                                  Там скрих се заедно със обичта.

                                              Не питай – що ли?

                                 Обикнах сумрака на вечерта.

                                               Защо?… Защо ли?

                                 Нас свърза ни не само радостта...

                                                Нали?... Защо ли?

                                 Ще тръгна пак по старите места.

                                                Без теб… Защо ли?

                                                               !

                                                                    Wali  (Виолета Томова)

 

 

 

© Виолета Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??