26.07.2007 г., 0:24 ч.

Защо ме излъга 

  Поезия
806 0 3
 

Защо ме излъга?

Защо сътвори обич несъществуваща.

Измъчвам се знаеш ли ти?

Измъчвам се и адски боли.

Казвам, че те мразя,

казвам, че не струваш нищо,

но защо, когато лягам,

пак за тебе мисля?

Защо си пак в сърцето ми ти?

Може би си малка частица,

от угасваща любов.

Частица, която гори съня ми,

частица, която спира дъха ми.

Не знам какво си и не искам да разбирам.

Единственото, което знам, че искам,

е да спра да искам да те имам.

© Пламена Добрева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??