Защо ме нарани?
Всеки ден за тебе плача,
всеки ден очите ми са пълни със сълзи.
Но кажи, какво да правя,
като нож в гърба ми ти заби.
Аз обичах те като сестра,
а ти възползва се от това.
Вече не чувствам болка, ни тъга,
вече нямам аз душа.
Защо това ми причини,
какво направих, ми кажи?!
© Глория Всички права запазени