20.11.2008 г., 14:08 ч.

Защо не обичам мухите 

  Поезия » Хумористична
561 0 3

 

Мухите недолюбвам аз, задето

все искат да ми пият от кафето!

 

Ако кафето си на масата оставя,

все някоя от тях във него се удавя!

Затуй докрай кафето си изпивам,

след туй където ще вървя - отивам!

 

Налитат на кафето ми отвред -

защото аз си го подслаждам с мед!

© Ангел Чортов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??