25.07.2013 г., 13:47 ч.

Защо не вземете да се застреляте 

  Поезия » Гражданска
1184 1 2

Другарки и другари,
дами, господа,
говеда, говедари,
партократи властострастни,
леви, десни, бесни,
мутри, олигарси -
ако толкова се мразите,
не може да се разберете
и безплодно спорите,
защо не вземете
да се застреляте?...
Повярвайте, добро ще сторите -
да се пожертвате
за благото народно!...

Напразно лаят бесните ви кучета...
Не искаме да ви избираме,
партийни идиоти!...
Родината ни има нужда
не от нови дилъри,
ами от килъри -
на мафиоти...

Марин Тачков
16 юли 2013 г.

© Марин Тачков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??