2.02.2010 г., 10:36 ч.

Защо сега? 

  Поезия » Любовна
879 0 5

Защо сега?

Защо се срещаме сега?

Ограбени, невярващи и лъгани.

Несигурни в отсрещното "Обичам те!",

приемайки го някак с недоверие.

Защо сега?

Платили скъпо на онези другите,

с едничката идея да сме Цяло.

Тя - майка на децата ти,

а той - баща на моето.

Сега. Защо сега?

Сърцето ми не спира да крещи,

а разумът не спира да го спира...

Дали е късно за начало?

Не. Никога не е.

Тук и сега.

Подай ръка...

Било е писано така. И нека бъде!

© Мария Дуплищева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??