1.10.2006 г., 10:11 ч.

защото 

  Поезия
620 0 6
Защото във ръцете ми остана само скръб
с лице на вятър и на влюбено момиче.
Защото някой непрекъснато краде от мен
затворнически чувства и потреби.
Защото се научих да мълча,
а във мен остана само
тясното килиено пространство
на мойте предразсъдъци и мисли.

© Поли Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??