15.07.2012 г., 13:02 ч.

Защото 

  Поезия » Любовна
1541 2 11

Не ни постла небето одеяло...

От неговия бряг сега надничам

и обвинявам в черно всичко бяло,

а всъщност... всъщност просто те обичам.

 

Не стигнаха до тебе всички думи,

които до омръзване изричах -

завръщаха се в мен - като куршуми,

но оцелях... защото те обичах!

 

Цветята, що за теб набрах, умряха.

Измръзнах - срещу вятъра да тичам

по пътя си към топлата ти стряха.

Не стигнах... Но не спрях да те обичам!

 

Отрекох те... И нека Бог ме пази -

не искам в нищо друго да се вричам!

Аз знам - напук на себе си ме мразиш.

А аз (напук навярно) те обичам!

 

© Засегабезиме Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??