22.01.2011 г., 16:46 ч.

Защото 

  Поезия » Бели стихове
531 0 0

Защото...

Ти си

десният,

силният

бряг на реката,

а аз съм

твойта

мълчана водица...

Защото...

Ти си

гнездото,

а аз съм

пойната птица...

Защото...

Ти си

орелът,

а аз съм

ветрецът,

който

крилото ти гали...

Защото...

Ти си

в окото

звездна пътека,

планета незнайна,

а аз съм

твоята тайна...

Защото...

Дори сега

не зная

как

да те позная...

© Калина Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??