8.10.2007 г., 16:18 ч.

Защото искам да обичам само теб... 

  Поезия
1117 0 4
  

                                      Защото искам да обичам само теб -
                                      душата си изгарям,
                                      защото искам да обичам само теб,
                                      че  ме мразиш - аз не  вярвам!



                                     Защото искам да обичам само теб,
                                     сърцето ми все страда
                                     и не мога, и не искам да престана!



                                     И че мога да обичам само теб,
                                     ми е пределно ясно,
                                     но не знам как да осъзная,
                                    че, уви, е влюбване опасно?

© Венцислава Благоева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??