23.11.2007 г., 11:52 ч.

защото си 

  Поезия
703 0 17

изпращам в забрава

лошите спомени
приятните
пазя за мен
а ти си
минало
настояще
и бъдеще
приятно тежиш
сладко болиш
носиш ми радост
защото
си в мен


© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??