17.06.2014 г., 21:54 ч.

Защото си единствена 

  Поезия » Любовна
762 1 1

Ако някога ще обичам истински някой,

то това ще си ти,

ако някога съм наранявал,

отново си ти…

 

Ти и само ти

знаеш и доброто, и злото

в мен

и с пътища различни, но с приятелство едно.

 

Да позволя аз на друг да нарани теб…

никога.

Ще заключа всяка болка,

всяка тайна твоя

в мен, защото си единствена!

© Петър Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много влюбено и искрено звучи,
    пожелавам щастливо сбъднати мечти
    и на лирическия, и на прекрасния автор!
    Поздрави!
Предложения
: ??:??