Ако някога ще обичам истински някой,
то това ще си ти,
ако някога съм наранявал,
отново си ти…
Ти и само ти
знаеш и доброто, и злото
в мен
и с пътища различни, но с приятелство едно.
Да позволя аз на друг да нарани теб…
никога.
Ще заключа всяка болка,
всяка тайна твоя
в мен, защото си единствена!
© Петър Петров All rights reserved.
пожелавам щастливо сбъднати мечти
и на лирическия, и на прекрасния автор!
Поздрави!