22.01.2008 г., 17:16 ч.

Защото си ти 

  Поезия » Любовна
818 0 8

Тези неща
са толкова хубави
точно, защото
двамата израстват
един за друг
постепенно
и едновременно.

Независимо от възрастта си;
и житейския опит;
и преодолените болки
(във вид на разочарования).
Болките не са хубави,
дори да бъдат наричани така
от хора, които
се надяват да им е хубаво,
когато ги заболи...

Хубавото е после -
започва от "въпреки"
докато стане на
"защото си ти".

И ти пиша това,
защото си ти.

© Александър Белчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??