27.03.2010 г., 21:09 ч.

Защото те допуснах втори път 

  Поезия » Любовна
586 0 4

В сърцето те допуснах втори път...


и болката завърна се повторно,

 

а равна беше тя на малка смърт,

 

защо ли позволих така неволно...

 


 

повторно да живея на ръба...

 

във бездните на ада да пропадам...

 

душата си повторно да раня...

 

повторно самотата да изстрадам.

 


 

На границата вече съм отвъд,

 

последните си дни ще пропилея,

 

защото те допуснах втори път...

 

аз знам не бих могла да оцелея...

 


 

... защото те допуснах втори път...

 

© Красимира Касабова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • !!!
  • за такова влизане не се пита
  • Да си забраниш хич не е лесно... Ако всъщност желаеш да дадеш втори шанс- Допускаш, даже и трети път! Само дето всеки даден билет след първия образува кратерче в сърцето. И колко такива ще преглътнем?!
    Поздрав!
Предложения
: ??:??