14.11.2017 г., 10:43 ч.

Защото те обичам 

  Поезия » Любовна
500 0 1

Не, не ме разпитвай!
Аз наистина не знам...
Защото те обичам.
Пак повтарям, сам...
Защото те обичам.
Защото много липсваш.
Постоянно го изричам -
Обичам те!
Треперя, всичко.
Защото те обичам
и защото те обичам!

© Красимир Всички права запазени

Обичам те!

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??