Защото вече съм те...
Защото вече съм те пожелал,
нежно, тъй както мъж желае,
красива, съблазняваща жена.
Защото вече съм те пожелал,
когато погледът ми засияе,
макар свенливо, своята ръка
ми дай и тихо ще те отведа,
напук на свян и притеснения
във утрините ти щастливи
от мен на тебе посветени.
Защото вече си ме пожелала,
ела, люби ме, днес, сега!!!
ЕТ МАЧИБО - 2008 г
© ЕТ МАЧИБО ЕДИНАКА Всички права запазени