30.11.2008 г., 16:38 ч.

Заслужава ли? 

  Поезия
690 0 2
Заслужава ли?


Бодеж като с игли
там вляво.
Краката ти...
подкосяват се.
Очите светят.
Усмивка.
Мислиш и говориш
за него.
Обичаш го!
Нали?
А заслужава ли?
Дали?


© Стефка Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??