Nov 30, 2008, 4:38 PM

Заслужава ли? 

  Poetry
694 0 2
Заслужава ли?


Бодеж като с игли
там вляво.
Краката ти...
подкосяват се.
Очите светят.
Усмивка.
Мислиш и говориш
за него.
Обичаш го!
Нали?
А заслужава ли?
Дали?


© Стефка Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??