7.10.2008 г., 17:28 ч.

Заслужават го 

  Поезия » Любовна
590 0 7
В тиха стая, боядисана в бяло,
(това е цветът на душите им),
отдадени на чувствата изцяло,
изпълват се напълно мечтите им.

Един мъж, една жена,
два живота, пътищата свои пресекли,
свидетел им стана само нежната тишина,
когато своите клетви за вярност изрекли.

Времето неуморимо си тече,
но дните им по-хубави стават,
любовта им все повече расте,
за своя живот те получиха голямата награда.

© Христина Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??