20.03.2010 г., 19:45 ч.

Заслужена пролет 

  Поезия » Любовна
655 0 16

                         


След утре,
точно по обяд
ще тичам босонога

по тревата,
ще бъда

цъфнал вишнев цвят,
ухание ще бъда

над земята.
Пеперуда

над зелените поля,
 слънчев лъч, 

затоплил стрък тревица,
дъга ще бъда

след дъжда -
на утрото

красивата сестрица.
След утре

ще съм пролетта,
дошла

след тъжната ти есен,
любов ще бъда

и негà
 за теб. 

За теб ще бъда песен!

© Валка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??