9.11.2008 г., 0:20 ч.

Заспивам... 

  Поезия » Друга
635 0 1
Лягам си в голямото и пусто легло.
Лягам си... дали ще ми е топло?
Лягам си, а не искам очи да затварям.
Удавените сълзи не ми позволяват.

Заспивам със своите копнежи.
Заспивам, любими, дано да забележиш...
Заспивам, може би теб ще сънувам...
Може би отново в съня си теб ще жадувам!...

© Светослава Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??