7.03.2021 г., 7:20 ч.

Застанал пак 

  Поезия » Любовна
547 0 0

Застанал пак, загледан в пъстрите очи

Така красиви и толкова дълбоки

Скрили в себе си и тайни, и мечти

Но също болка, огорчение и вопли

 

Очи, в които аз обичам да се губя

И да потъвам в техните дълбочини

Очи, в които за човек си струва

Напълно да загуби и себе си дори

 

Застанал пак пред усмивката красива

Отражение на нежната и женствена душа

Загледан в нея често себе си откривам

И това разпалва в мен все повече и любовта

 

И днес застанал пак пред своята любима

Стоя загледан в нейното лице

Където в пъстрите очи и красивата усмивка 

Намирам своя път и отворено небе

© Христо Банов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??