Застреляй ме с любов от упор,
в нозете ти да се свлека,
очите с жар целувай лудо,
преди по теб да изтекат!
Дъхът ми спри с безумен поглед,
с дъх огнен после, го върни!
Изпий сърцето в страст греховна,
в амброзия го превърни!...
От зéниците литват птици,
след тях — гробовна тишина...
Възкръсвам в огнени езици,
за тебе — дяволска жена!
© Pepi Petrova Всички права запазени