5.06.2013 г., 13:43 ч.

Затишие 

  Поезия
421 1 1

                  Затишие

 

Къде се изгубихте, мои минути,

с ухание, цвят и привличане?!

Къде разпиляхте се, мигове влюбени,

в необят многоцветен обличани?!

 

Защо се откъснахте, мои мечтания,

докосвали с нежност душата ми?!

Накъде отлетяхте, мои желания

и копнежи с дъх свеж по телата ни?!

 

Отвсякъде чува се само мълчание,

тишина и безсмислено вричане.

Глас във пустиня и нямо очакване...

безименно, пусто обичане.

© Камелия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • ТК, comeon, някак си усещам себе си
    по-иначе от другите!!!
Предложения
: ??:??