18.07.2009 г., 13:12 ч.

Заточеник 

  Поезия » Друга
658 0 2
По закон
да те "захлопнат"
или сам решиш -
все тая.
Имах шанс -
избрах Родопа.
Онемя ме тук
Безкраят.
Но където
да избягаш,
вечно те преследва
Сянката.
Вечно
кучета я лаят.
Но каква
Каракачанка
да избухва
ме нарочи,
няма ли ме -
да скимти.

Идва ден
да зърваш Обич,
ако избледнееш
Ти.

© Александър Белчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??