7.09.2008 г., 13:19 ч.

Затова съм красива... 

  Поезия » Друга
1501 1 23
Красива съм. Защото се усмихвам
на слънцето, преди да е изгряло!
С усмивката си да ви стопля искам...
(дори не се поглеждам в огледало)

Красива съм. Защото се обичам
дори със тези палави тръпчинки.
И всички хора в тоя свят обичам -
а даже нямам нужда от причини.

Красива съм. Защото се обличам
с дъгата, даже капка дъжд да няма.
На всеки цвят по нещичко приличам...
(очите ми извезаха поляна)

Красива съм. И вие сте красиви
(но слепи са очите ви навярно)!
Когато Бог е давал красотата -
със сигурност я е делил по равно!

© Васка Мадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??