15.09.2007 г., 16:07 ч.

Затвори очи 

  Поезия
897 0 7
Колко лунни пътеки
водят към мойта душа...
Ако искаш  да влезеш,
затвори очи  и ела.

Колко слънчеви мисли
пълнят мойто сърце...
И звънтят  сини песни,
и се носят към теб.

Колко думи отронват
мойте устни  сега...
Пак политват подгонени
и  оставят  следа...

© Дилианна Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??